Φόρτωση ...

Επιστροφές Προϊόντων

Όροι και διαδικασία επιστροφής

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, στις ακόλουθες περιπτώσεις: σε παραγγελίες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά.), σε όλες τις αγορές σας στις οποίες υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στη λειτουργία του προϊόντος - το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr.

  Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα μεταφοράς απο και προς το κατάστημα, επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε η GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr δεν θα αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση - επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν νόμιμη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιου αγοράς. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr.

  Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος προϊόν, παρακαλούμε να αποστείλετε email στο sales@glvpanelectronics.gr αναφέροντας τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, το λόγο επιστροφής του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας εκπρόσωπος της GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας στείλουμε το σωστό προϊόν, όπως επίσης αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος / είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ -  εξοφλήσει. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση επιστροφής να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας. Στην περίπτωση επιστροφής για την διαδικασία service σε προβληματικό είδος στα πλαίσια της ισχύουσας χρονικά εργοστασιακής εγγύησης, μπορείτε να το αποστείλετε στην έδρα μας για το τεχνικό έλεγχο. Τα μεταφορικά έξοδα παραλαβής του ελαττωματικού είδους και η επιστροφή του στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουνε τον πελάτη. Για αυτό εφιστούμε την προσοχή σας να εξετάζετε τους όρους εγγύησης των προϊόντων από την ιστοσελίδα μας.

  Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε να αποστείλετε email στο sales@glvpanelectronics.gr αναφέροντας τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, το λόγο επιστροφής του προϊόντος καθώς και στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας εκπρόσωπος της GLV PANELECTRONICS - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, www.glvpanelectronics.gr. Σε κάθε περίπτωση, μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της απόδειξης ή τιμολόγιου αγοράς του εν λόγω προϊόντος επιστροφής. Εάν ωστόσο δεν έχει καλυφθεί κάποια σχετική σας απορία με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας αποστείλετε email σας στο sales@glvpanelectronics.gr ή να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα.

Κατεβάστε το έντυπο επιστροφής   εδώ

  • Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.
  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από την πραγματικότητα.
  • Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

 

 

 

Επικοινωνία Πληροφορίες Χρήστες
Όροι & Προυποθέσεις

Τηλ: 210-9028584, 210-9028720 

Fax: 210-9028722

    6984471939